cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Community Tip - When posting, your subject should be specific and summarize your question. Here are some additional tips on asking a great question. X

Re: Creo 6.0 Can't Open Part from Parametric to Simulate

Alberto
6-Contributor

Re: Creo 6.0 Can't Open Part from Parametric to Simulate

As per this thread - same issue

Hi,

I've the same issue and I tried this solution.

It's very strange because with another normal use (on the same workstation) simulate works, with admin user Simulate works but with the firt normal user doesn't works. All other functions of Creo Parametric (6.0.6.0) work without issue.

Is the only solution to format the PC?

 

 

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Alberto
6-Contributor
(To:MartinHanak)

Thanks for your solution but I solved to format the PC and re-install all application.

View solution in original post

4 REPLIES 4


@Alberto wrote:

Hi,

I've the same issue and I tried this solution.

It's very strange because with another normal use (on the same workstation) simulate works, with admin user Simulate works but with the firt normal user doesn't works. All other functions of Creo Parametric (6.0.6.0) work without issue.

Is the only solution to format the PC?


Hi,

I am sorry I do not understand your problem description clearly.

If Simulate works well under Adminstrator account then the problem can be caused by insufficient user rights. I think it is not necessary to reinstall Windows.


Martin Hanák
Alberto
6-Contributor
(To:MartinHanak)

Simulate doesn't works on the PC with the user "A" --> original user of the PC.

If a add an admin user "X" on this PC --> Simulate works

If a add another normal user "B" on this PC --> Simulate works

 


@Alberto wrote:

Simulate doesn't works on the PC with the user "A" --> original user of the PC.

If a add an admin user "X" on this PC --> Simulate works

If a add another normal user "B" on this PC --> Simulate works

 


Hi,

you can

  • open File Explorer
  • go to %APPDATA% directory (APPDATA = C:\Users\username\AppData\Roaming)
  • rename PTC subdirectory
  • start Creo Parametric
  • open part
  • switch to Creo Simulate

 


Martin Hanák
Alberto
6-Contributor
(To:MartinHanak)

Thanks for your solution but I solved to format the PC and re-install all application.

Top Tags