cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Community Tip - Have a PTC product question you need answered fast? Chances are someone has asked it before. Learn about the community search. X

View CGM graphics in 6.1M080

RayStachowiak
12-Amethyst

View CGM graphics in 6.1M080

I think this was a thread some time back, we upgraded to 6.1M080 and CGM graphics are not viewing. We have Isoview and Creoview on all workstations. It worked in 6.0, somehow it is not picking it up in 6.1. Any ideas or solutions.

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
rdiaz
5-Regular Member
(To:RayStachowiak)

Hi Raymond,

Not sure about another thread, but some things to look into:

What do you have the isoviewfileformats and creoviewfileformats settings?

What order did you install Editor with the other products?

If Editor is installed first, there can be some conflicts in the registry with the installed IsoView and the one packaged with Editor.

Installing Editor last usually helps, but you can also try to run rereg:

  1. Select Start button
  2. In the window, key cmd and the hit ctrl+shft+Enter (This causes things to be done in Administrator mode)
  3. run c:\Program Files\PTC\Arbortext Editor\bin\x64\editor.exe -UnregAnyServer (This undoes the current registration)
  4. run c:\Program Files\PTC\Arbortext Editor\bin\x64\editor.exe -RegServer  (This redoes registration)
  5. cd to the directory where the IsoViewX73.ocx and IsoViewX73_x64.ocx files are located
  6. Register the two .ocx files
    1. run  regsvr32 IsoViewX73.ocx
    2. run  regsvr32 IsoViewX73_x64.ocx

View solution in original post

2 REPLIES 2
rdiaz
5-Regular Member
(To:RayStachowiak)

Hi Raymond,

Not sure about another thread, but some things to look into:

What do you have the isoviewfileformats and creoviewfileformats settings?

What order did you install Editor with the other products?

If Editor is installed first, there can be some conflicts in the registry with the installed IsoView and the one packaged with Editor.

Installing Editor last usually helps, but you can also try to run rereg:

  1. Select Start button
  2. In the window, key cmd and the hit ctrl+shft+Enter (This causes things to be done in Administrator mode)
  3. run c:\Program Files\PTC\Arbortext Editor\bin\x64\editor.exe -UnregAnyServer (This undoes the current registration)
  4. run c:\Program Files\PTC\Arbortext Editor\bin\x64\editor.exe -RegServer  (This redoes registration)
  5. cd to the directory where the IsoViewX73.ocx and IsoViewX73_x64.ocx files are located
  6. Register the two .ocx files
    1. run  regsvr32 IsoViewX73.ocx
    2. run  regsvr32 IsoViewX73_x64.ocx

As it turns out, the real reason is that the IsoViewX73_x64.ocs was not being registered. So running regsvr on it seems to have worked and all is good. did not have to take Arbortext 6.1 off or IsoView, etc.

Ray

Top Tags