cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

conref content missing when publishing bursted content

SOLVED

conref content missing when publishing bursted content

Hi everyone,

I'm seeing an issue where conrefs are not resolving at publish time on bursted content. They do resolve in RDStyle in Editor.

I can reproduce when publishing representations from Windchill and publishing from Styler. If the files are on my local, they work just fine. When they are bursted to Windchill, the conrefs cannot resolve.

I'm using 6.1 M050, WC 10.2 M030. Anyone else experiencing this?

I saw that SPR2256329 addresses a conref resolve issue in M060. Does it pertain to this issue?

Thanks,

-Jeff

Tags (2)
1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions

Re: conref content missing when publishing bursted content

I found a solution.

I used this setting...

set ditausenewrds=off

Now the conrefs are resolving correctly.

Thanks for the assistance.

-Jeff

5 REPLIES 5

Re: conref content missing when publishing bursted content

Hi Jeff,

In 6.1 M030, we introduced a new RDS process, which as resulted in some similar issues.  Many of these are resolved by 6.1 M060, as the SPR you note above shows.

You should also be able to determine if this is the issue, and get a temporary workaround by using the following preference:

usenewditards = 'no'

This can be found in the Advanced Preferences dialog.

Let us know if this works.  Thanks!

Re: conref content missing when publishing bursted content

Hi Rafael,

I checked the release notes for M030. It says to use ditanewusenewrds as the setting. Has the setting name changed?

Also, the release notes say that it is set to "off" by default. Have the settings changed?

Thanks,

-Jeff

Re: conref content missing when publishing bursted content

Also neither setting is found in the latest ACL guide from M040.

I've tested both settings and neither are recognized in 6.1 M050.

Re: conref content missing when publishing bursted content

I found a solution.

I used this setting...

set ditausenewrds=off

Now the conrefs are resolving correctly.

Thanks for the assistance.

-Jeff

Re: conref content missing when publishing bursted content

Hi Jeff,

 

I guess I am having the same problem you had for contref. It happens to me that the link/xref on bursted topics won't work as well. Elements including href= "x-wc://file0012.xml" is not resolved or can't find topic id.

 

For example:

<xref format="dita" href="x-wc://file=000000376.xml" scope="local" type="topic"> topiclink</xref>

 

This doesn't show in PDF outputs. I am getting errors"

Referenced DITA target exists but topic "id" not found

". I also tried to resolve it using RDSylte. Arbortext couldn't find the reference as well.

 

Do you have any thoughts on this?