cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Drawing Will Not Regenerate ( Shows Yellow State )

SOLVED
Newbie

Drawing Will Not Regenerate ( Shows Yellow State )

Hello All,

 

I have a drawing of an assembly that will not regenerate.  This happened after I made some alterations the model.  The assembly, and all its parts regenerate, but the drawing will not.  When I click on the model notifications to see what is failing nothing happens.

 

I've tried Review>Update Sheets.  No luck.

 

In the Check Display Status I seem to have a number of Datums missing.

 

    6     20 new_view_20     Datums                      
    6     21 new_view_21     Datums                      
    6     22 new_view_22     Datums                      
    7     25 right_25        Datums                      
    7     26 right_25        Datums                      
    7     29 left_29         Datums                      
    5     31 new_view_31     Datums                      
    5     33 new_view_33     Datums                      
    5     34 new_view_34     Datums                      
    5     35 new_view_31     Datums                      
    3     36 new_view_36     Cross Section Hatching      
    3     36 new_view_36     Datums                      
    3     37 top_37          Datums                      
    3     38 right_38        Cross Section Hatching      
    3     38 right_38        Datums                      
    4     41 new_view_41     Datums                      
    4     42 right_42        Datums                      
    4     43 top_43          Datums                      
    4     44 bottom_44       Datums                      
    8     46 new_view_46     Datums                      
    8     47 new_view_46     Datums                      
    8     48 right_48        Cross Section Hatching      
    8     48 right_48        Datums                      
    5     58 new_view_58     Datums                      
    2     60 new_view_60     Datums                      
    2     61 top_61          Datums                      

Recommended Action to Update the Drawing: Update - All Sheets.

 

Have I changed things to the point where the only point of return is manual retrieval of the missing info?    It doesn't crash the drawing but it is a bit of an annoyance.  I've attached the assembly and drawing for your reference.

 

Thanks for Any Help

Tags (1)
1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions

Re: Drawing Will Not Regenerate ( Shows Yellow State )

There is a failed feature in 14_INCH_MAIN.prt

Once you fix that your drawing will regenerate.

9 REPLIES 9

Re: Drawing Will Not Regenerate ( Shows Yellow State )

you forgot to attach the parts as well....

Highlighted

Re: Drawing Will Not Regenerate ( Shows Yellow State )

Sorry, I have been down this road before.  I forgot.

Is there a way to attach a directory? I have more than 10 parts.

Re: Drawing Will Not Regenerate ( Shows Yellow State )

More Parts

Re: Drawing Will Not Regenerate ( Shows Yellow State )

Remaining Parts...I think

Re: Drawing Will Not Regenerate ( Shows Yellow State )

It seems that there's more missing .prt files.

It is recomended that you make backup of you drawings in new folder. In that manner you wil have all parts needed for your drawings in one folder that you can archive and send here.

Re: Drawing Will Not Regenerate ( Shows Yellow State )

Also ... make zip file containing whole backup folder and attach single file to your reply.

MH


Martin Hanák

Re: Drawing Will Not Regenerate ( Shows Yellow State )

Will I get it right this time...stay tuned to find out.

Re: Drawing Will Not Regenerate ( Shows Yellow State )

There is a failed feature in 14_INCH_MAIN.prt

Once you fix that your drawing will regenerate.

Re: Drawing Will Not Regenerate ( Shows Yellow State )

I removed that part from the assembly (which is why the assembly regenerated without issue), but it was still referenced in the drawing.  This was not a problem per se, but the fact it had a failed feature was.  I see now, nice catch.

Thank you for your help and patience.