cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

"Cannot retrieve an interchange assembly under assembly mode"

SOLVED
Highlighted
Level 1

"Cannot retrieve an interchange assembly under assembly mode"

Has anyone seen this error??

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions

Re: "Cannot retrieve an interchange assembly under assembly mode"

Hi,

I have found https://support.ptc.com/appserver/cs/view/solution.jsp?n=CS1115 document reporting the same error message
errormsg.png

MH


Martin Hanák
5 REPLIES 5

Re: "Cannot retrieve an interchange assembly under assembly mode"

Hi,

I tested creation of new interchange assembly. Creo enables me to do this action only in case that Creo licence contains ASSEMBLY module. I hope that this is the source of your problem.

MH


Martin Hanák

Re: "Cannot retrieve an interchange assembly under assembly mode"

Hi, I can also create a new Interchange group without a problem, I can also check out and pull up NEW interchange groups, but i cannot pull up any older IC groups.. I dont know if this is some setting or not.

Thank you for your response,

Greg

Re: "Cannot retrieve an interchange assembly under assembly mode"

Seems like it is a compatablity issue from 2 to 3. dont know if it is a config setting etc. Going to run more tests.

Re: "Cannot retrieve an interchange assembly under assembly mode"

Hi,

I have found https://support.ptc.com/appserver/cs/view/solution.jsp?n=CS1115 document reporting the same error message
errormsg.png

MH


Martin Hanák

Re: "Cannot retrieve an interchange assembly under assembly mode"

Martin, Even though i am on Windchill 10.1 M40 and Creo 3.0 M50, this seemed to fix the issue. The only difference is the path to get there.

You have to go to SITE, Utilities, Preference Management, OPERATION, Set Default Subtype.....

I did not change the Set Default Subtype to NO, I only set the CREO line to NO and this worked.

So it is a little different in where to go to get there in Windchill 10.1, but the basic instuction works.

See below for path.... I appreciate the help...

P.S. I did do a search on the support line, but it never showed anything at all. So thanks again.

icgroup.jpg