cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

I can't display legend using Creo Simulate Live

SOLVED
Level 7

I can't display legend using Creo Simulate Live

 
1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions

Re: I can't display legend using Creo Simulate Live

Hi Maggy.

This is likely due to you having anti-aliasing on. Please turn this off and the legend will appear. We will be addressing this for the production release.

Happy New Year.

Mark.
5 REPLIES

Re: I can't display legend using Creo Simulate Live

Hi Maggy.

This is likely due to you having anti-aliasing on. Please turn this off and the legend will appear. We will be addressing this for the production release.

Happy New Year.

Mark.

Re: I can't display legend using Creo Simulate Live

Hi,

I have the same problem but it cannot be solved by turning the antialiasing of!

Are there special settings you recommend?

I use nvidia driver version 391.74 with a quadro k3100m graphic card.

Thank you for your help

Regards

Ralph

Re: I can't display legend using Creo Simulate Live

Hi,

My graphic card is NVIDIA Quadro M1200. Turn off antyaliasing makes the legend is displayed on my computer. I didn't make another changes. Maybe try to start Creo without any configuration file.

Regards

Maggy

Re: I can't display legend using Creo Simulate Live

Thank you for advice. I started without config.pro and it worked.

So now is the question:

Which config.pro option influences simulation live?

Regards Ralph

Re: I can't display legend using Creo Simulate Live

hi @rgorny,

 

Can you share your config.pro file with me at mfischer@ptc.com?

 

I would like to take a look and report back.

 

Thanks

Mark

Announcements
Welcome to Creo Simulation Live Discussions!


Creo Simulation Live Homepage

Creo Simulation Live Knowledgebase