cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Community Tip - When posting, your subject should be specific and summarize your question. Here are some additional tips on asking a great question. X

the connection requires a valid trust store, but the store is empty or invalid.

dpchavan
8-Gravel

the connection requires a valid trust store, but the store is empty or invalid.

while configuring kepware to thingworx we are facing error "the connection requires a valid trust store, but the store is empty or invalid."

here is attached snap of property

I have checked application key is valid and having date of expire 2022 We have not configure SSL but still its throwing this error.

dpchavan_0-1592975613217.png

 

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
slangley
23-Emerald II
(To:dpchavan)

Hi @dpchavan.

 

It sounds like you're running SSL.  Here is an article that may help.

 

It may also be necessary to change the "Disable Encryption" flag to yes.

 

Regards.

 

--Sharon

View solution in original post

6 REPLIES 6
slangley
23-Emerald II
(To:dpchavan)

Hi @dpchavan.

 

It sounds like you're running SSL.  Here is an article that may help.

 

It may also be necessary to change the "Disable Encryption" flag to yes.

 

Regards.

 

--Sharon

Hi Sharon,

  Thanks for reply but we have not installed thingworx on SSL .and its fixed authentication type with navigate so definately its not on SSL.

 

Regards,

Dhananjay

slangley
23-Emerald II
(To:slangley)

Hi @dpchavan.

 

Please take a look at this article to see if it helps.

 

Regards.

 

--Sharon

 

 

 

Hi Sharon, 

Thanks for this article I have tried mentioned approches in article but still facing same issue. Is any where in thingworx SSL setting i need to disable i have checked platform.json file but there is no such setting .In integration runtime settings.json having such option but it encrypted. Please help and again we have not establishing SSL connection.

 

Regards,

Dhananjay

Hi Dhananjay,

 

Please try setting disable encryption to 'Yes' . You  had set it to No as per the screenshot you had shared in initial post.

slangley
23-Emerald II
(To:slangley)

Hi @dpchavan.

 

If one of the previous responses allowed you to find a solution to your problem, please mark the appropriate one as the Accepted Solution for the benefit of others in the community.  If you are still having issues, please let us know.

 

Regards.

 

--Sharon

Top Tags