cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

ThingWorx Manufacturing Apps Trial Version "Status Of Week" Does not Work

SOLVED
Highlighted
Contributor

ThingWorx Manufacturing Apps Trial Version "Status Of Week" Does not Work

Hello Everyone;

We are using ThingWorx Manufacturing App and so far we can successfully connect to KEPServerEX and fetch simulated data properly. Alarms also works fine. But in Asset Advisor -> Performance Tab, there is "Status Of Week" section which does not working at all. % and Hours sections both are not getting any data.

Any suggestion will help.

Thank You.

1.JPG

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions

Re: ThingWorx Manufacturing Apps Trial Version "Status Of Week" Does not Work

Hi Varathan,

It's allready working. I was using "," as decimal separator as you said. So I switched format of date and also "Language for non-Unicode programs" to English. Then I reinstalled Thingworx and KEPServerEX and it's working now.


Thank you for yesterday's Webex meeting and your help. I hope you fix error with comma soon,

Stanislav

Untitled2.png

Untitled.png

thx.PNG

25 REPLIES 25

Re: ThingWorx Manufacturing Apps Trial Version "Status Of Week" Does not Work

Hi Murat.

Are you logged in as Administrator or a user you created?  If you try under Administrator, do you still get the same results?

--Sharon Langley-Anderson

Re: ThingWorx Manufacturing Apps Trial Version "Status Of Week" Does not Work

Hi  Sharon Langley Anderson

I am logged on as Administrator.

Re: ThingWorx Manufacturing Apps Trial Version "Status Of Week" Does not Work

Hi Murat.

Please check to see if the properties are defined with a Base Type of INTEGER.  If so, change them to Base Type of NUMBER.  If this does not resolve the issue, please provide the application log for analysis.

--Sharon

Re: ThingWorx Manufacturing Apps Trial Version "Status Of Week" Does not Work

By looking at your screen shot, the status this week chart widget is not pulling the data. I see an error. I also see Running as 0 minute. Can you try this after few minutes allowing machine to do calculations?

Thanks,

Varathan

Re: ThingWorx Manufacturing Apps Trial Version "Status Of Week" Does not Work

Hello Sharon and Varathan;

I am pulling data from KEPServerEX Simulated data. In KEPServerEX property there is no integer section so i give a Float value which works fine with other wigdets. Alarms also works fine too. I can make planned or unplanned stop by giving boolean datas manually from kepserverex. But status of week just wont work at all. Its a demo version of TMA. Perhaps not all the functions available for demo app.

Thank you for your comments.

Note : I am adding more Screenshots to show my TMA structure.

a1.JPG

a2.JPGa3.JPGa4.JPG

Re: ThingWorx Manufacturing Apps Trial Version "Status Of Week" Does not Work

Can you get me the version? We should start with that then. I know some of us are still using pre-release version. That has known issues. Those issues were resolved in released version and I validated your specific use cases in my test instance. It looks good.

Re: ThingWorx Manufacturing Apps Trial Version "Status Of Week" Does not Work

Hello Varanthan Ranganthan;

ThingWorx Version : 8.0.1-b39

ThingWorx App       : 8.0.0-0.0

Thank you.

Re: ThingWorx Manufacturing Apps Trial Version "Status Of Week" Does not Work

Hi Murat,

That versioning should be fine - did you install the developer-kit version or the freemium version?

Thanks,

Milan

Re: ThingWorx Manufacturing Apps Trial Version "Status Of Week" Does not Work

This version is good. By looking at the screen shot and other information in it, that data is flowing from Kepware. I still see error icon in Status of the Week. Instead of % tab in Status of the week widget, can you select Hours tab and check? It looks like some error in binding the widget. As Milan was asking, the type of licensing such as Freemium, Dev kit or  Add-on to Thingworx will help us to determine the next step. Probably we may need a session with you debug this.

Thanks,

Varathan