cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Precision LMS

RussC
5-Regular Member

Precision LMS

I am using Creo Parametric 6.0 6.0.1.0

Can't log in to Precision LMS system (https://precisionlms.ptc.com/app/pages/Login/). When I attempt to log into Precision LMS to access the training modules, I get the attached error message. But this has been going on for 2 days now and it doesn't work by trying again as it indicates in the error message.

Here are the errors that I faced

An error has occurred.
An unexpected error has occurred. Usually it is a temporary glitch and can be fixed by waiting a few seconds and trying the request again. We are sorry for the inconvenience. The error has been logged and our team is working to get it resolved as soon as possible. To continue please use any of the links found at the top of this page.

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Simona
14-Alexandrite
(To:RussC)

Hi RussC,

 

Thanks for using the Community.

I did an update to your eLearning account and you should be able to log in now using your PTC account credentials.

You may also use this link https://enterprise.ptcu.com/  instead of https://precisionlms.ptc.com

If this doesn't work for you and you have the same error, please try also with a different browser.

 

Thank you,

Simona 

View solution in original post

7 REPLIES 7
Simona
14-Alexandrite
(To:RussC)

Hi RussC,

 

Thanks for using the Community.

I did an update to your eLearning account and you should be able to log in now using your PTC account credentials.

You may also use this link https://enterprise.ptcu.com/  instead of https://precisionlms.ptc.com

If this doesn't work for you and you have the same error, please try also with a different browser.

 

Thank you,

Simona 

RussC
5-Regular Member
(To:Simona)

I attempted to log in to both links above.  I had the same problem.  I tried it on both Edge and Chrome with the same error message resulting.  Recently I had PTC change my login/email address for my account.  However, those credentials work to log into PTC support, they just don't work for the precision lms or enterprise PTCU logins.  Please advise.

Simona
14-Alexandrite
(To:RussC)

@RussC I checked again and the issue was related to your new email that was not updated in PTCU Enterprise.

I did an update on it and it should work for you now to login in PTCU Enterprise using the mentioned links before.

Let me know if you still have issues with it.

RussC
5-Regular Member
(To:Simona)

Also, this seems weird.  the old webpage was setup with pre-recorded training modules which we pay a yearly subscription for.  But now it seems like these are live classes or something.  It's not the same thing.  We are confused, and another person at my company also is getting the same error message with his login.

TomU
23-Emerald III
(To:RussC)

@RussC 

PTC appears to be running three completely separate training sites with separate logins for each.  I have no idea why.  Maybe @Simona can explain...

TomU_0-1642023212748.png

I've also heard that at least one of them is no longer being updated any more.  Unfortunately I think that might be the one that we're subscribed to...  😒

 

Simona
14-Alexandrite
(To:TomU)

@TomU that's correct. There are different training sites but using the same login for each one of them. You just need to have the account created for eLearning and then you may use the same login for them.

The difference is that you need to have some particular licenses for each one of them regarding some courses or classes.

@RussC if you have questions related to Training Central, you may reach out our dedicated team to trainingcentral@ptc.com.

Regarding your colleague access for PTCU Enterprise, please send me a private message with his email for login and I'll check that for him.

 

Best regards,

Simona 

RussC
5-Regular Member
(To:Simona)

Simona,

Thank you!  It's all fixed now.  I am all set.  The other user had a different issue, so we are all set now.

Thanks,

Russ

Announcements