cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Flat Harness missing segment

SOLVED
Highlighted
Regular Member

Flat Harness missing segment

Does anyone know how to fix a missing segment in a flat harness? I have tried routing manually but it says "Cables are already layed out to this location. Select again".  

 

The segment in the image below should connector to the branch.

 

 

image.png

There are actually two locations doing this, I assume the fix would be the same for both. Both the legs are "branch" bundles and I figure that must be related to it but I will be damned if I can figure it out.

image.png 

 

image.pngimage.png

 

 

And also if anyone knows why the flat harness wont taper or change diameter like the routed harness does that would be even better. I am less concerned with diameter. I just want to get this thing connected because I am sick of messing with it.

 

Thanks in advance for any help.

Brian

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions

Re: Flat Harness missing segment

Here is the crappy answer.

 

add bend

move bend

done

 

PTC fix your **bleep** website (and then maybe your software)

4 REPLIES 4

Re: Flat Harness missing segment

Well apparently no will ever no my answer because this forum wont let me add my 300 word  answer with four pictures. 

Re: Flat Harness missing segment

Here is the crappy answer.

 

add bend

move bend

done

 

PTC fix your **bleep** website (and then maybe your software)

Re: Flat Harness missing segment

oh but you censor bot works just fine!

Re: Flat Harness missing segment

If you were trying to copy-paste pictures in, that doesn't work, it never has, although now it looks like it will work but then gives you some kind of error.

You should still be able to insert an image using the camera icon above or attach the file using choose files buttom below.


Steve Williams
Pro/E Version 15/16 (Circa 1995/1996)