cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Odd Behavior in Drawing Table using relations

Highlighted
Newbie

Odd Behavior in Drawing Table using relations

I have a from/to table in my drawing for a wire harness. I'm editing the relations in my table, but the more relations that exist, they fail to show in the table for bundles. There's nothing wrong with the coding of the relations, as they work great for the wires themselves.

Side note: The harness info is pulled in from a Neutral File which defines several parameters either per connector or per pin.

If I delete the last two groups (and only have the first two groups) in my relations, then the bundled information displays correctly. However, if I add the last two groups, the information dissappears from my table for the wire sheaths.

Here are the relations:

/* Defined the length in inches and millimeters for the table

LENGTH_MM = harn_run_len

LENGTH_IN = harn_run_len/25.4

/* Defines the MAKE FROM MFG P/N in the table

PIGTAIL_CHECK = EXTRACT(harn_run_spool_mfg_pn,1,7)

/*

if PIGTAIL_CHECK == "PIGTAIL"

if harn_run_cond_from_conn_mfg_pn == "REPLACE"

PART_NUMBER = harn_run_cond_from_pin_sig_mfg_pn

else

PART_NUMBER = harn_run_cond_from_conn_mfg_pn

endif

else

PART_NUMBER = harn_run_spool_mfg_pn

endif

/* Defines STRIP LENGTH

if harn_run_cond_from_conn_stripping_length == "REPLACE"

FROM_STRIP_LENGTH = harn_run_cond_from_pin_sig_stripping_length

else

FROM_STRIP_LENGTH = harn_run_cond_from_conn_stripping_length

endif

if harn_run_cond_to_conn_stripping_length == "REPLACE"

TO_STRIP_LENGTH = harn_run_cond_to_pin_sig_stripping_length

else

TO_STRIP_LENGTH = harn_run_cond_to_conn_stripping_length

endif

/* Defines REF DES

if harn_run_cond_from_conn_designator == "REPLACE"

FROM_REF_DES = harn_run_cond_from_pin_sig_designator

else

FROM_REF_DES = harn_run_cond_from_conn_designator

endif

if harn_run_cond_to_conn_designator == "REPLACE"

TO_REF_DES = harn_run_cond_to_pin_sig_designator

else

TO_REF_DES = harn_run_cond_to_conn_designator

endif

Is this a bug, or am I doing something inherently wrong?