cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Cannot see model

Dale_Rosema
22-Sapphire I

Cannot see model

I have a model that I opened this morning and I cannot see it on the screen.

now_you_see_dont.jpg

But when I highlight it in the model tree, it is there.

now_you_see_me.jpg

I don't think it is a graphics issue because I am not having problems with any other files.

Anyone have some thoughts as of how to resolve this game of peek-a-boo (or hide and seek)?

Thanks, Dale

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions

Not that it's solved, but after adding another instance and saving the generic. I closed the generic and re-opened it and the generic is now showing. (?!)

So I am closing this item. Solved but unsure how.

View solution in original post

5 REPLIES 5

Just notice that if I hightlight the assembly vs a subcomponent, that it is not visible.

now_you_see_dont2.jpg

Thanks, Dale

But if I open an instance from the family table, it is visible.

now_you_see_me2.jpg

Thanks again.

layers are ok?

Dale_Rosema
22-Sapphire I
(To:jsarkar)

I usually don't do anything will layers, so I am thinking that that is not the problem. How would I check?

Not that it's solved, but after adding another instance and saving the generic. I closed the generic and re-opened it and the generic is now showing. (?!)

So I am closing this item. Solved but unsure how.

Announcements