cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Community Tip - Your Friends List is a way to easily have access to the community members that you interact with the most! X

CreoView Adapters: Start of services after machine restart

ArunPLM
7-Bedrock

CreoView Adapters: Start of services after machine restart

Hi,

There are separate machines for Creo view adapters. 

I configured them as Windows service (GSworkers).

In some machines, the service needs to be manually restarted after the machine restart.

Some machines, its get started automatically.

All machines' service settings are the same and the config is also the same in Windchill UI.

ArunPLM_0-1635495865254.png

ArunPLM_1-1635495906717.png

 

The below error is coming after the restart of the machine in those machines.

 

ArunPLM_2-1635495946990.png

 

Help to fix it, so that the services get started automatically.

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
ArunPLM
7-Bedrock
(To:ArunPLM)

Finally, upgrade only fixed the issue.

We have upgrade to Creo View adapters 8.1 and this issue disappeared.

 

View solution in original post

3 REPLIES 3
VladimirN
24-Ruby II
(To:ArunPLM)

Here are some helpful articles:

 

Hi,

try following:

  • change the type of service start from Automatic to Automatic (Delayed Start)
  • restart machine
  • wait 2 minutes when machine is ready to use
  • check service status

If the service is running, then you can decrease 2 minutes period to something lesser.

See https://social.technet.microsoft.com/Forums/lync/en-US/d8f0e315-74d4-4890-a62f-ef427a8532e1/adjusting-the-autostart-delayed-start-time?forum=winservergen discussion at the bottom of the page (the response of hmqcnoesy_ user).


Martin Hanák
ArunPLM
7-Bedrock
(To:ArunPLM)

Finally, upgrade only fixed the issue.

We have upgrade to Creo View adapters 8.1 and this issue disappeared.

 

Top Tags