cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Migrate Mashup Issue

SOLVED
Highlighted
Participant

Migrate Mashup Issue

Hi,

 

My team migrated the mashup to from dev to prod. All functions work; however, the widget border is not the same. The left image is on prod, and there is the border line on it. The right image is on dev, and you can see there is clear on blue part. 

 

mwu-21_0-1590781330181.png         mwu-21_1-1590781382291.png

 

Our dev and prod server are using the same version 8.5.1. Could you help us troubleshoot this issue?

 

Thank you,

 

Matt

 

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Highlighted

Re: Migrate Mashup Issue

Hi @mwu-21.

 

Are the images you provided each from the same machine running the same browser?  If so, try clearing the cache to see if that resolves the issue.

 

Also, validate that all extensions are the same version between the two systems.  If you have any 3rd party libraries on one that don't exist on the other, this could cause a difference in behavior.

 

For troubleshooting, you could export the mashup from Prod and import it on Dev with a different name to see if the behavior follows.

 

If you continue to have issues, please provide the mashup so we can take a look.

 

Regards.

 

--Sharon

View solution in original post

3 REPLIES 3
Highlighted

Re: Migrate Mashup Issue

Hi @mwu-21.

 

Are the images you provided each from the same machine running the same browser?  If so, try clearing the cache to see if that resolves the issue.

 

Also, validate that all extensions are the same version between the two systems.  If you have any 3rd party libraries on one that don't exist on the other, this could cause a difference in behavior.

 

For troubleshooting, you could export the mashup from Prod and import it on Dev with a different name to see if the behavior follows.

 

If you continue to have issues, please provide the mashup so we can take a look.

 

Regards.

 

--Sharon

View solution in original post

Highlighted

Re: Migrate Mashup Issue

After cleaning the cache the issue is solved! Thank you very much!

Highlighted

Re: Migrate Mashup Issue

Hi @mwu-21.

 

My pleasure!

 

--Sharon

Announcements

Thingworx Navigate content has a new home! Click here to access the new Thingworx Navigate forum!