cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Community Tip - Did you get called away in the middle of writing a post? Don't worry you can find your unfinished post later in the Drafts section of your profile page. X

Search Form don't show anything (Group, Project, Users) in Composer

AntonioFar
6-Contributor

Search Form don't show anything (Group, Project, Users) in Composer

Hello everyone, today I came across this strange error. When I try to search a Form for a Project, Group or User, I can't display the entities on my Thingworx server.
I can't understand why, has this ever happened to you?

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
AntonioFar
6-Contributor
(To:Rocko)

I solved it by deleting the webapps folder in Tomcat 9.0. Restarting the server automatically regenerates the folder, which solves the problem. The problem was related to a corrupt file in the webapps folder, the post api services were already working correctly before restarting the server and restoring the files.

View solution in original post

3 REPLIES 3
AntonioFar
6-Contributor
(To:AntonioFar)

When I click on the + button, this error appears in the browser console:

 

Unhandled rejection e@https://**************/Thingworx/Composer/scripts/vendor-bundle-8.4.9-1582125740.js:22066:26 c</e.prototype.compileAndAttach@https://**************/Thingworx/Composer/scripts/thingworx-ui-bundle-8.4.9-1582125740.js:1:31547 B</e.prototype._openMainPopover/<@https://**************/Thingworx/Composer/scripts/thingworx-ui-bundle-8.4.9-1582125740.js:16:24308 r@https://**************/Thingworx/Composer/scripts/vendor-bundle-8.4.9-1582125740.js:9903:54 [15]</t.exports/i.prototype._settlePromiseFromHandler@https://**************/Thingworx/Composer/scripts/vendor-bundle-8.4.9-1582125740.js:9395:220 [15]</t.exports/i.prototype._settlePromise@https://**************/Thingworx/Composer/scripts/vendor-bundle-8.4.9-1582125740.js:9427:83 [15]</t.exports/i.prototype._settlePromise0@https://**************/Thingworx/Composer/scripts/vendor-bundle-8.4.9-1582125740.js:9446:97 [15]</t.exports/i.prototype._settlePromises@https://**************/Thingworx/Composer/scripts/vendor-bundle-8.4.9-1582125740.js:9492:50 [15]</t.exports/i.prototype._fulfill@https://**************/Thingworx/Composer/scripts/vendor-bundle-8.4.9-1582125740.js:9459:143 [16]</t.exports/s.prototype._resolve@https://**************/Thingworx/Composer/scripts/vendor-bundle-8.4.9-1582125740.js:9612:74 [16]</t.exports/s.prototype._promiseFulfilled@https://**************/Thingworx/Composer/scripts/vendor-bundle-8.4.9-1582125740.js:9623:71 [15]</t.exports/i.prototype._settlePromise@https://**************/Thingworx/Composer/scripts/vendor-bundle-8.4.9-1582125740.js:9430:88 [15]</t.exports/i.prototype._settlePromise0@https://**************/Thingworx/Composer/scripts/vendor-bundle-8.4.9-1582125740.js:9446:97 [15]</t.exports/i.prototype._settlePromises@https://**************/Thingworx/Composer/scripts/vendor-bundle-8.4.9-1582125740.js:9492:50 [1]</r.prototype._drainQueue@https://**************/Thingworx/Composer/scripts/vendor-bundle-8.4.9-1582125740.js:7981:46 [1]</r.prototype._drainQueues@https://**************/Thingworx/Composer/scripts/vendor-bundle-8.4.9-1582125740.js:7985:38 r/this.drainQueues@https://**************/Thingworx/Composer/scripts/vendor-bundle-8.4.9-1582125740.js:7884:35 a@https://**************/Thingworx/Composer/scripts/vendor-bundle-8.4.9-1582125740.js:5056:98 M/<@https://**************/Thingworx/Composer/scripts/vendor-bundle-8.4.9-1582125740.js:5066:38 u@https://**************/Thingworx/Composer/scripts/vendor-bundle-8.4.9-1582125740.js:2209:37


Could not load content for https://**************************/Thingworx/Composer/node_modules/bootstrap/js/src/index.js (HTTP error: status code 404, net::ERR_HTTP_RESPONSE_CODE_FAILURE)

Rocko
17-Peridot
(To:AntonioFar)

This looks to me like server down, server disk full, incomplete restore or similar. Other than that and restarting the server and session, I would advise to contact support.

AntonioFar
6-Contributor
(To:Rocko)

I solved it by deleting the webapps folder in Tomcat 9.0. Restarting the server automatically regenerates the folder, which solves the problem. The problem was related to a corrupt file in the webapps folder, the post api services were already working correctly before restarting the server and restoring the files.

Top Tags