cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Auto Configure Login Fails

Participant

Auto Configure Login Fails

Hi Guys,

I have a problem with the Trial Version of the Studio. It somehow doesn’t work to get my Experience working with my app. I think there is a Auto Configure Login Failure maybe happening. Always when I try to Login under http://localhost:3000/, it just wont work. There is neither a success or error message, but when I click on Login, just nothing happens.

 

Anyways, I am able to publish my experience but it wont show up when scanning the ThingMark in the View app.

I already tried various different networks, public and private, different browsers, different computers and shut of my virus scanner. I also tried it with a new trial license, but the issue is the same. My Username is max.we261@gmail.com and my Experience Service is https://3aebc24a57eb50a5.studio-trial.vuforia.io (which I am able to verify).

 

Thanks so much in advance!

 

[07/08/2018 17:42:40] error: [twx-studio:proxy] Proxy error { Error: connect ETIMEDOUT 62.138.238.45:443

[07/08/2018 17:42:40]     at Object._errnoException (util.js:1021:11)

[07/08/2018 17:42:40]     at _exceptionWithHostPort (util.js:1043:20)

[07/08/2018 17:42:40]     at TCPConnectWrap.afterConnect [as oncomplete] (net.js:1175:14)

[07/08/2018 17:42:40]   code: 'ETIMEDOUT',

[07/08/2018 17:42:40]   errno: 'ETIMEDOUT',

[07/08/2018 17:42:40]   syscall: 'connect',

[07/08/2018 17:42:40]   address: '62.138.238.45',

[07/08/2018 17:42:40]   port: 443 } null 200

[07/08/2018 17:42:40] error: [twx-studio:proxy] twx server proxy error...

[07/08/2018 17:42:40] error: [twx-studio:proxy]  message=connect ETIMEDOUT 62.138.238.45:443, stack=Error: connect ETIMEDOUT 62.138.238.45:443

[07/08/2018 17:42:40]     at Object._errnoException (util.js:1021:11)

[07/08/2018 17:42:40]     at _exceptionWithHostPort (util.js:1043:20)

[07/08/2018 17:42:40]     at TCPConnectWrap.afterConnect [as oncomplete] (net.js:1175:14), code=ETIMEDOUT, errno=ETIMEDOUT, syscall=connect, address=62.138.238.45, port=443

[07/08/2018 17:42:40] [0mGET /ExperienceService/viewcommandhost [31m500 [0m21018.705 ms - -[0m

[07/08/2018 17:42:40] [0mGET /ExperienceService/viewcommandhost [31m500 [0m6.136 ms - 1780[0m

[07/08/2018 17:42:40] TypeError: Cannot read property 'split' of null

 

4 REPLIES 4

Re: Auto Configure Login Fails

@Max_we: The auto-configuration will work for the initial email that the server is associated with for the trial.  Do you know if your https://studio.vuforia.com account has this server( 3aebc24a57eb50a5.studio-trial.vuforia.io )  listed?

 

Also, do you have any proxy server as in the error shared there are errors related to it.

 

Meanwhile, I am checking internally to get more details regarding your Trial account.

-Durgesh

Re: Auto Configure Login Fails

Hi Durgesh,

 

Thansk so much for the fast reply!

 

  1. Yes, my account lists https://3aebc24a57eb50a5.studio-trial.vuforia.io, and i am also able to verify it.
  2. No, i dont have any proxys. Therefore its a rather strange error message..

Best regards!

 

Highlighted

Re: Auto Configure Login Fails

@Max_we Thank you for confirming and I m checking internally to see if there is any issue with your Trial instance.

Re: Auto Configure Login Fails

Any news about the status already 🙂 ?