cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Creo Publishing Issue

Highlighted

Re: Creo Publishing Issue

Hi Tom,

Error is gone. Thank you for that. but the publishing still not working.

Please see the wvs log.

Untitled.png

Highlighted

Re: Creo Publishing Issue

Luar,

I think your "publish.cadconvert.PROE" property (2nd to last) is also set incorrectly. It may not matter though because it seems like it's being set in the wrong property file ("codebase/wvs.properties" instead of "codebase/WEB-INF/conf/wvs.properties").

If it was me, here's what I would do.

  1. Stop the server.
  2. Make a backup copy of site.xconf and codebase/WEB-INF/conf/wvs.properties.
  3. Delete the extra file you created - codebase/wvs.properties (NOT the same as #2.)
  4. Delete the second to last and third to last entries from site.xconf ("xconfmanager" and "publish...")
  5. Reset the publish.cadconvert.PROE property to it's default value:

xconfmanager --reset publish.cadconvert.PROE -t codebase/WEB-INF/conf/wvs.properties -p

Start everything back up. See if publishing works.

  1. Does the worker agent automatically start the worker?
  2. Does the xtop process on the CAD worker automatically get started?
Highlighted

Re: Creo Publishing Issue

Hi Tom,

I'm done all the procedure., But still its not working. the xtop process does not start automatically.

Thanks,

Luar

Highlighted

Re: Creo Publishing Issue

The error indicates that authentication is failing. Did you create the auth.properties file with the Windchill user name and password? If so, is that information correct?

Highlighted

Re: Creo Publishing Issue

Yes I have auth.properties file. This is what inside in my auth.properties.

Untitled.png

Highlighted

Re: Creo Publishing Issue

Luar,

Ensure there are no spaces in between. It should be like

auth=wcadmin:serVer2004

Once you update this restart the Windchill server and try publishing again.


Regards
~Syed

Highlighted

Re: Creo Publishing Issue

Hi Syed,

There is no space between the user and pass. I will restart now and try it again.

Thanks,

Luar

Highlighted

Re: Creo Publishing Issue

Hi all,

I just re install windchill because PTC support told me to do so. Now my publishing still not working. can anybody here set a webcast so that can check my windchill or find out what seems to be the problem? because I open the case to PTC support for a month now.

Thanks,

Luar

Highlighted

Re: Creo Publishing Issue

Hi Luar,

Found any solution to this problem? Even i am facing the same issue.

Thanks,

Sudeep

Announcements