cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Problem with some Windchill properties

Highlighted
Regular Member

Problem with some Windchill properties

Hi,

Our company is making software which extends Windchill interoperability capabilities. We're setting up a new development server with WC 11.0 / SQL Server, and we're facing a very strange problem with WC properties.

 

First of all, we've to say that this WC server works. This is important to understand our problem. We can get the WC homepage and login with an admin account. The Windchill DS runs as expected, etc. We start WC through a Windchill shell with windchill start.

 

The problem is, even if this WC seems to run properly, when we call xconfmanager.bat -d <property name>, we see the given property has not been set. We compared with an other WC development server setup some weeks ago which doesn't show this problem, the properties are all well set.

 

And as this is an important topic to document our solution deployment, we're looking for some help to know what could have happened.

 

Thanks.

Announcements

Thingworx Navigate content has a new home! Click here to access the new Thingworx Navigate forum! ______________________________ Check out the Windchill Tips Board! We're talking about Whirlpool's use of digital twin, augmented reality, and data-driven design!

The NAVIGATE WORKING GROUP is here! Come innovate with PTC!

Sign up for a Working Group