cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Graphic Data not showing on one Vault

unknown1
1-Newbie

Graphic Data not showing on one Vault

I added a new vault recently, and pointed it to a different server via
\\server_name\path as my I.T. dept did not want to load the Fileserver code
on another server. This worked well for the vaulting, but now the preview
function doesn't appear to work on the vault only, and I'm assuming it's
because of the path or the way it is set up.

Many on the Exploder offered help in getting this running, which I
appreciate. Can any validate that the preview (Workspace, Information)
doesn't work for them as well?



Steve Stewart
sstewa@maytag.com


NOTICE: This Maytag Corporation e-mail message (including any file
attachment) is intended only for the use of the individual or entity to
which it is addressed, and may contain information that is privileged
and/or confidential. If you are not the intended recipient, any
dissemination, distribution or copying of this communication is strictly
prohibited. If you have received this communication in error, please
notify the sender immediately by reply e-mail or a collect telephone call
and delete or destroy all copies of this message and any file attachment.
Thank you!

This thread is inactive and closed by the PTC Community Management Team. If you would like to provide a reply and re-open this thread, please notify the moderator and reference the thread. You may also use "Start a topic" button to ask a new question. Please be sure to include what version of the PTC product you are using so another community member knowledgeable about your version may be able to assist.
0 REPLIES 0
Announcements
Attention: Creo 7.0 Customers
Please consider upgrading
End of Life announcement here.

NEW Creo+ Topics:
PTC Control Center
Creo+ Portal
Real-time Collaboration