cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

meshing issues

Chris3
19-Tanzanite

meshing issues

I have a few dynamic analyses that are setup to be dependant on a modal
analysis. I am setting up all of the studys at the same time and using
autogem to mesh the model before the study is run. I create a batch file
that runs them in series.

At the start of the dynamic analysis mechanica checks to make sure the
mesh hasn't changed. In my case it shouldn't because I setup all of the
studies at the same time and I deleted any previous meshes. However for
some reason somtimes the dynamic analysis thinks the mesh is different
than the modal mesh. Any clue why this could be? See below for an
example from the detailed report.

I talked to PTC and they said it shouldn't be doing this but they have
seen it occasionally and tweak thier code on a case by case basis when
they have a customer send in a model that has this problem.

This thread is inactive and closed by the PTC Community Management Team. If you would like to provide a reply and re-open this thread, please notify the moderator and reference the thread. You may also use "Start a topic" button to ask a new question. Please be sure to include what version of the PTC product you are using so another community member knowledgeable about your version may be able to assist.
0 REPLIES 0
Announcements