cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

WF4- some parts not showing in assy drw

ptc-1140334
1-Newbie

WF4- some parts not showing in assy drw

we have an assembly drawing that some of the parts are not showing up in
hidden or no-hidden display mode. They show up when the views are shaded.
There are balloons attached to the parts that are not showing. The
missing parts are all imported geom for purchased parts. They are not
surface models. All of the layers are on.

Any suggestion of what to look at would be appreciated. this is actually
a multi-sheet drawing with all of the parts and subs detailed on different
sheets so we would hate to have to recreate any more than we need to.

Eric Henriksen
Entegee Engineering
Davenport, IA

This thread is inactive and closed by the PTC Community Management Team. If you would like to provide a reply and re-open this thread, please notify the moderator and reference the thread. You may also use "Start a topic" button to ask a new question. Please be sure to include what version of the PTC product you are using so another community member knowledgeable about your version may be able to assist.
3 REPLIES 3


You should check for interferences, when there are interference in the assembly PRO|E Drawingdoesn't understand which part should be in front or behind each other so it messes the line styles, when I got this behavior I've tried to change the accuracy but it doesn't work in this case.

Good luck


Warm Regards

Guilherme Rocha - Tech Support Consultant

PLM Solutions do Brasil

“A goal without a plan is just a wish.”



In Reply to Eric Henriksen:

Greetings Eric.

Sad to say but you are not alone in this anomaly. We are running WF4 M130 and just last week one of our users called me because he had models that would not display in his assembly drw. This drw had two sheets and all the models were displayed as expected on the first sheet but on the 2nd sheet a certain model would not display on any views. This model that would not display was an assembly of import geometry from a step file. I tried everything to get the model to display and I'm positive it wasn't hidden by other model geometry. Finally...I decided to create another view. I recreated the partial view right beside the current view and.....the model displayed as desired in this new view. I selected all the balloons and moved them to the new view. I wanted to send the files to PTC but just haven't had the time to do that yet. I also tried this drw in WF5 m040 and when I opened the drw and went to sheet 2 the views were the same as in WF4 with the component missing from all the views on sht 2.

Regards, Jim

__________________________________

we have an assembly drawing that some of the parts are not showing up in
hidden or no-hidden display mode. They show up when the views are shaded.
There are balloons attached to the parts that are not showing. The
missing parts are all imported geom for purchased parts. They are not
surface models. All of the layers are on.

Any suggestion of what to look at would be appreciated. this is actually
a multi-sheet drawing with all of the parts and subs detailed on different
sheets so we would hate to have to recreate any more than we need to.

Eric Henriksen
Entegee Engineering
Davenport, IA

I have run into this problem before with some features on a part not showing
in the drawing. I found out that if I select the view and go into the
properties>View Display>Tangent edges display style>Solid. After that the
features showed up correctly.

Son Nguyen
785-667-7763

108 W. 2nd Street
Assaria, Kansas 67416

Announcements