cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Community Tip - Did you know you can set a signature that will be added to all your posts? Set it here! X

Could not find the parametric.exe file

amontalbani
1-Newbie

Could not find the parametric.exe file

Hello PTC Community,

 

I have just downloaded and installed my student version of Creo 3.0, ran the installer as administrator but there are no .exe files in the main folder, as if the program itself is missing. How come?

Many thanks in advance


This thread is inactive and closed by the PTC Community Management Team. If you would like to provide a reply and re-open this thread, please notify the moderator and reference the thread. You may also use "Start a topic" button to ask a new question. Please be sure to include what version of the PTC product you are using so another community member knowledgeable about your version may be able to assist.
5 REPLIES 5

Andrea,

uninstall all Creo components and install them again. Save screenshots of installation windows and describe installation procedure in your next reply.

MH


Martin Hanák

Hello MH,

I did as you said, deleted everything and then reinstalled making sure my antivirus and firewalls were off, followed the instructions in my pdf file but still nothing, the icons on my desktop apper like the typical wondows' "unknown file" icon. There are no .exe files in the folders. Sorry I'm running Windows XP SP3 on a Mac and I could not find a safe way to take screenshots but I am pretty sure I didi everything right. Moreover, I did have Creo 2.0 installed since last year, but when I wanted to open it again this year, the parametric.exe file was already missing, as if it did it on its own.

Thank you all for your time

Andrea,

I apologize I forgot that Creo 3.0 is not supported on Windows XP. You have to use Windows 7 at least.

MH


Martin Hanák

Oh, I think I misinterpreted the system requirements then. I'll try and install version 2.0 then. Thank you.

Andrea,

One of the possible reason is firewall/Antivirus application. Prior reinstalling turnoff firewall/Antivirus.

Top Tags