cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Community Tip - New to the community? Learn how to post a question and get help from PTC and industry experts! X

Creo 3 M090, Subject: Surface Finish symbol. Several users have reported that when using the surface finish symbol for No_Value, it does not display the symbol or allow to attach it.

aroy-2
2-Guest

Creo 3 M090, Subject: Surface Finish symbol. Several users have reported that when using the surface finish symbol for No_Value, it does not display the symbol or allow to attach it.

The first time you use the surface finish symbol " no_value.sym" it works, however at some point it will not allow the selection of it and thus will not allow you to place it. if you copy " no_value.sym" and call it " no_value1.sym" it works again for a while, but keep doing it and the "symbol name" drop down fills up with more symbols of the same name with bracketed numbers after i.e. " no_value(1)"

So how do we keep this symbol consistantly working, and how do you delete the memory of the "symbol name" drop down.

Also tried in the Drawing properties the command 'user_command' as the option name, and 'delete_unused_symbol_defs' this does nothing to help.

I have also checked changing all the symbol related directories in the config.pro is set to the symbol location, to no avail either.


This thread is inactive and closed by the PTC Community Management Team. If you would like to provide a reply and re-open this thread, please notify the moderator and reference the thread. You may also use "Start a topic" button to ask a new question. Please be sure to include what version of the PTC product you are using so another community member knowledgeable about your version may be able to assist.
0 REPLIES 0
Top Tags