OK, I've been trying long enough and decided I just don't have the expertise (and time) to figure this out. I've got a pretty neat sql scripts (got if from this exploder) which reports all objects in Intralink 3.4 on one line including it's Folderpath and it's Vaultpath. (see below). But I just found out that this list does not include the library objects (generics and instances). I'm sure there is enough expertise out there which can change the code below to create a similar list for all library objects. (at least for all generics and perhaps also the folderpaths and generics for all instances) Can anyone help me out here? ==== start objectfoldervaultlist.sql ======== SET PAGES 0 set lines 500 set trimspool on --SET FEED OFF SET HEAD OFF SET VERI OFF SET ARRAYSIZE 1 SELECT FOLPATH||',' ||PINAME||','||PIVREV||'.'||PIVVer||','||BRPATH||',' ||FSVPORT||'@'||POOLHOST||':'||POOLPATH||'|'||PIVFMAPNAME||' - ' ||pivfid FROM (SELECT DISTINCT PINAME, PIVREV, PIVVer, BRPATH, FSVPORT, FOLPATH, POOLHOST, POOLPATH, FMAPNAME PIVFMAPNAME, pivfid, PIVFNAME FROM pdm.pdm_file, PDM.PDM_FOLDER, PDM.PDM_POOL, PDM.PDM_PRODUCTITEMVERFILE, PDM.PDM_FILESERVER, PDM.PDM_PRODUCTITEMVERSION, PDM.PDM_BRANCH, PDM.PDM_PRODUCTITEM WHERE PDM.PDM_POOL.POOLID = PDM.PDM_file.POOLID and pdm.pdm_file.fid = pdm.pdm_productitemverfile.fid AND PDM.PDM_PRODUCTITEMVERSION.PIVID = PDM.PDM_PRODUCTITEMVERFILE.PIVID AND PDM.PDM_FOLDER.FOLID = PDM.PDM_PRODUCTITEM.FOLID AND PDM.PDM_BRANCH.BRID = PDM.PDM_PRODUCTITEMVERSION.BRID AND PDM.PDM_PRODUCTITEM.PIID = PDM.PDM_BRANCH.PIID AND PDM.PDM_FILESERVER.FSVHOST = PDM.PDM_POOL.POOLHOST) ; -- SPOOL OFF EXIT ==== end objectfoldervaultlist.sql ======== Thanks in advance. Kind regards, Olaf Corten Olaf Corten CAD/PLM Manager, Besi Competence Center - Other Business Applications Fico BV, Ratio 6, 6921 RW Duiven, The Netherlands Tel.: +31 26 3196215 Fax: +31 26 3196200 Mobile: +31 644548554 www.fico.nl