cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Creo Parametric 3.0 (version M030) - Disappearing parts.

rbirch
1-Newbie

Creo Parametric 3.0 (version M030) - Disappearing parts.

Hi

 

I realise this question has been asked many times before, but I still can't seem to find an answer.

 

When trying to assemble I bring in one part fine, but when I try to bring in another and the first instantly disappears!

 

All of the solutions I have seen so far are for 32 bit operating systems, but I have a 64 bit Toshiba Laptop running on Windows 7. It has an Intel Core I3 processor and 4gb ram.

 

Could anyone point me in the right direction please?

 

Thanks

Ryan


This thread is inactive and closed by the PTC Community Management Team. If you would like to provide a reply and re-open this thread, please notify the moderator and reference the thread. You may also use "Start a topic" button to ask a new question. Please be sure to include what version of the PTC product you are using so another community member knowledgeable about your version may be able to assist.
1 REPLY 1
MartinHanak
23-Emerald V
(To:rbirch)

Ryan,

please attach example assembly -OR- create&attach video showing the problem. Use How to attach file when you Reply to a discussion. procedure.

You can also add following config.pro option to test, if the problem is related to graphics card drivers.

graphics win32_gdi

MH


Martin Hanák
Announcements