cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Need help with configuration of CADminTools5 license tracking utility

mdebower
18-Opal

Need help with configuration of CADminTools5 license tracking utility

Does anyone have any tricks that they can share about getting EDWIN MUIRHEAD‌ 's great license tracker utility up and running?   We have it installed and it is gathering data every 10 minutes,  but the data is not showing up on the webpages.

Other info:

  • We are less than a week into this exercise, so have not run the license archive utility yet...
  • Ran through the set up and have web pages showing
  • Do have a partial set of users entered.
  • Have the server information entered.
  • Ran through the license logging set up and created the lic_log.bat file...
  • data is accumulating
  • have the license ticker running...

20151106-074309.png

In case you are interested in getting the software, go to : http://sourceforge.net/projects/cadmintools5/?source=directory


This thread is inactive and closed by the PTC Community Management Team. If you would like to provide a reply and re-open this thread, please notify the moderator and reference the thread. You may also use "Start a topic" button to ask a new question. Please be sure to include what version of the PTC product you are using so another community member knowledgeable about your version may be able to assist.
1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions

Woot! We got it working!!

I will have to thank Edwin for writing this, once it is working it does a great job.

The two things that seemed to be holding us up were:

  • a missing temp folder
  • some missing delimiters in a for statement in the lic_log.bat file.

The missing temp folder needed to be created under the log folder.

20151110-074446.png

The missing delimiters were:

20151110-074733.png

View solution in original post

1 REPLY 1

Woot! We got it working!!

I will have to thank Edwin for writing this, once it is working it does a great job.

The two things that seemed to be holding us up were:

  • a missing temp folder
  • some missing delimiters in a for statement in the lic_log.bat file.

The missing temp folder needed to be created under the log folder.

20151110-074446.png

The missing delimiters were:

20151110-074733.png

Announcements