cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

detailing-edit-hatch/fill problem

rohit_rajan
12-Amethyst

detailing-edit-hatch/fill problem

the Edit-Hatch/Fill option in Pro/Engineer does not function properly..after using this option and saving and reopening the particular drawing..some entities do not show the fill.

Regards,

Rohit Rajan


This thread is inactive and closed by the PTC Community Management Team. If you would like to provide a reply and re-open this thread, please notify the moderator and reference the thread. You may also use "Start a topic" button to ask a new question. Please be sure to include what version of the PTC product you are using so another community member knowledgeable about your version may be able to assist.
2 REPLIES 2
vrajan
5-Regular Member
(To:rohit_rajan)

I wonder what is the problem because you have not specificaly pointed out whether hatch is your problem or fill is your problem.

If fill is your problem just give this a try.

Use hatch option and use spacing option (half) till u get a look like fill and thats it.

Hope this works.

Regards,

Vivek Rajan

rohit_rajan
12-Amethyst
(To:vrajan)

thanks for your reply....

we have some printing work for which we use the text option in proe sketcher and then in detailing we fill that text.

but after saving when we reopen the drawing some of the text does not show the fill..so basically we have to refill that text again.

and trust me this is very painfull....

Announcements