cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Community Tip - If community subscription notifications are filling up your inbox you can set up a daily digest and get all your notifications in a single email. X

mark_approximate_dims not working

jwagh
17-Peridot

mark_approximate_dims not working

Hi,

This is my first post! I have a quick question:

I tried setting mark_approximate_dims to 'no', in my config.pro, but the tildas are still showing in my dimensions that use fractions. I deleted all of my config options that have it set to yes (config.sup), but it still isn't changing. I'm using Creo Elements/Pro.

Is this option broken or am I missing something?

Thanks for your help!

Joe


This thread is inactive and closed by the PTC Community Management Team. If you would like to provide a reply and re-open this thread, please notify the moderator and reference the thread. You may also use "Start a topic" button to ask a new question. Please be sure to include what version of the PTC product you are using so another community member knowledgeable about your version may be able to assist.
1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
JamesBurcham
4-Participant
(To:jwagh)

Did you restart your Creo after you changed the config option?

View solution in original post

4 REPLIES 4
JamesBurcham
4-Participant
(To:jwagh)

Did you restart your Creo after you changed the config option?

that worked!

Thanks!

Is there a rule-of-thumb for which options need a restart and which don't? This is the first one I've encountered that needed a restart.

JamesBurcham
4-Participant
(To:jwagh)

I don't know what determines which options require a restart. If I change an option and I don't notice an immediate change the first thing I do is restart Creo.

Patriot_1776
22-Sapphire II
(To:jwagh)

You should also usually just have to open the config.pro file.

Top Tags