cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Community Tip - Want the oppurtunity to discuss enhancements to PTC products? Join a working group! X

Learning Connector not functioning with IE 11

ploney
8-Gravel

Learning Connector not functioning with IE 11

Has anyone had any luck getting the learning connector to work with Creo 2 M100 and Internet Explorer 11

 

I am getting a script error with a Yes No to continue.

 

Once I hit Yes to continue, I only get a blank window and no content.

 

learning_conn_script_error_IE11.JPG

There is a Support item available. https://support.ptc.com/appserver/cs/view/solution.jsp?n=CS181958

The changes prescribed within that document don't apply to my Companies flavor of IE11

I am awaiting response from my companies corporate IT at the moment.

 

Any help or suggestions beyond CS181958 ??


This thread is inactive and closed by the PTC Community Management Team. If you would like to provide a reply and re-open this thread, please notify the moderator and reference the thread. You may also use "Start a topic" button to ask a new question. Please be sure to include what version of the PTC product you are using so another community member knowledgeable about your version may be able to assist.
1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions

Clint Walton wrote:

Peter,

There might be some useful info in this thread if you haven't already seen it.

Re: Learning Connector issues (?)

Thanks Clint.

I actually posted a solution in the other thread for all to reference of what worked for us at my company.

View solution in original post

3 REPLIES 3

We have had trouble running on IE11.

We uninstall and hide the IE11 update.

We found windchill 10.0 only operates correctly on IE10 or lower.
I don't know about later versions of WC

Peter,

There might be some useful info in this thread if you haven't already seen it.

Re: Learning Connector issues (?)

Clint Walton wrote:

Peter,

There might be some useful info in this thread if you haven't already seen it.

Re: Learning Connector issues (?)

Thanks Clint.

I actually posted a solution in the other thread for all to reference of what worked for us at my company.

Top Tags