cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

A blank page after logging to TWX Composer

SOLVED
Highlighted

A blank page after logging to TWX Composer

Hi to all.
When I connect to TWX by typing "localhost" in the web address field - everything works fine. But if typed "<local hostname>" I see a blank page. ThingWorx asks me credentials in both ways.

 

<local hostname> = demoiot

 

 Windows 10

Java 1.8.0_92(64)

Tomcat 8.5.23 [tomadmin/
PostgreSQL 9.4.21
ThingWorx Platform 8.3

 

Some more info:

pg_hba.conf

host all all 0.0.0.0/0 trust
host all all ::/0 trust

postgresql.conf

listen_addresses = '*'

\webapps\manager\META-INF\context.xml

comment strings

<!-- <Valve className="org.apache.catalina.valves.RemoteAddrValve"
allow="127\.\d+\.\d+\.\d+|::1|0:0:0:0:0:0:0:1" />
<Manager sessionAttributeValueClassNameFilter="java\.lang\.(?:Boolean|Integer|Long|Number|String)|org\.apache\.catalina\.filters\.CsrfPreventionFilter\$LruCache(?:\$1)?|java\.util\.(?:Linked)?HashMap"/>
-->

platform-settings.json

"PersistenceProviderPackageConfigs": {
  "PostgresPersistenceProviderPackage": {
    "ConnectionInformation": {
      "jdbcUrl": "jdbc:postgresql://demoiot:5432/thingworx",
      "password": "ptc",
      "username": "twadmin"
     }
  }
}

 

What is a problem?

Many thanx

 

P.S. I was typing "localhost" in all fields where it was needed while I was installed TWX and 3rd-party software.

pgAdmin III works fine with "demoiot:5432" server name.

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions

Re: A blank page after logging to TWX Composer

Hi to all.
I'm sorry that I kept silent. I was trying to solve the issue in many ways (including all the advice on the top). In the end, it was easy to solve - I just turned off "Display intranet sites in Compatibility View" option in IE (see a picture).

3 REPLIES 3

Re: A blank page after logging to TWX Composer

Hi @EvgenyUraskin.

 

These things come to mind:

 

- Entry in hosts file

- Modified Server.xml file

- Firewall rule

 

Regards.

 

--Sharon

Re: A blank page after logging to TWX Composer

Hi @EvgenyUraskin.

 

If you found a solution to your problem, please post it here and mark it as the Accepted Solution for the benefit of others with the same issue.

 

Regards.

 

--Sharon

Re: A blank page after logging to TWX Composer

Hi to all.
I'm sorry that I kept silent. I was trying to solve the issue in many ways (including all the advice on the top). In the end, it was easy to solve - I just turned off "Display intranet sites in Compatibility View" option in IE (see a picture).