cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Custom widget not working in runtime

SOLVED
Highlighted
Participant

Custom widget not working in runtime

Hi All,

 

I have created a custom widget, I can add it to my mashup. But when I view mashup that widget disappears and error shows <widgetName> doesn't exist. 

 

I am attaching screenshots and extension zip file for reference.

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Highlighted

Re: Custom widget not working in runtime

Worked for me when I imported it (see attached).  Note that after I imported it into 9.0.1 I did do a hard reload and cache clear (open up your browser console, hold down your mouse on the page refresh, and select Empty Cache and Hard Reload) on the Composer.  You'd probably want to do this on your mashup page as well

 

 

View solution in original post

4 REPLIES 4
Highlighted

Re: Custom widget not working in runtime

@SK_9454947 ,

 

What does your browser console show?  Any errors there? 

Highlighted

Re: Custom widget not working in runtime

 No errors there, few warnings though.

 

consoleconsole

Highlighted

Re: Custom widget not working in runtime

Worked for me when I imported it (see attached).  Note that after I imported it into 9.0.1 I did do a hard reload and cache clear (open up your browser console, hold down your mouse on the page refresh, and select Empty Cache and Hard Reload) on the Composer.  You'd probably want to do this on your mashup page as well

 

 

View solution in original post

Highlighted

Re: Custom widget not working in runtime

Hi @SK_9454947.

 

I have changed the Accepted Solution for this post.  If you disagree that it is the solution, please let me know.

 

Regards.

 

--Sharon

Announcements

Thingworx Navigate content has a new home! Click here to access the new Thingworx Navigate forum!