cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

disable button problem..

SOLVED
Highlighted

disable button problem..

Hi,

I'm use modal pop-ups when configuring mashups.
Sometimes the button is disabled even after the modal pop-up closes.
The obvious reason is difficult to grasp.


It does not seem to be disabled simply after the modal pop-up is closed.
If you perform a specific service in a modal popup and the CloseIfPopup is executed when the service is done, it appears that deactivation is maintained (not always, sometimes).
If someone is experiencing similar symptoms, can you tell me why?

 

My Thingworx information.
[on VM]
OS: Windows 2008 R1 SP1
Thingworx Version: 7.3 SP10
CPU: 4
RAM : 12GB

 

Thanks

 

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions

Re: disable button problem..

This is fixed in ThingWorx 8+ and there is a defect opened to backport to 7.4.

View solution in original post

5 REPLIES 5

Re: disable button problem..

This is fixed in ThingWorx 8+ and there is a defect opened to backport to 7.4.

View solution in original post

Re: disable button problem..

Hi,

I am facing the same issue in Thingworx version 8 SP9. Can you please specify the exact version in which it is fixed?

Re: disable button problem..

Hi,

 

I am also facing this issue and I am using Thingworx 8.0.3, any other ideas on what could be causing this?

Re: disable button problem..

If the problem is still shown, please open a support ticket and we will take a look. Or attach a sample entity to demonstrate the problem here.

Re: disable button problem..

hello,
I'm having the inverse problem, I have an event router that receives input based on a button Execution of a service (Validator - Execution Service) or a button restart of the process (Validator - Restart), based on the result the event router changes the buttons to disabled if the service was executed with success or ative if i want to change the disable state back to ative.

Now, this was working just fine until I got a modal popul in the mix, the modal popup is activated as soon as the button to execute the service is clicked, the popup is closed upon the serviceinvokecomplete is triggered, so far so good.

The problem I'm having, is that the buttons that I want to disabled, have the behaviour of disabled buttons, but don't adopt the color of the disabled state, and yes the color is the default one...

The closure of the modal popup seems to ruin the behaviour of the buttons completed.

Announcements

Thingworx Navigate content has a new home! Click here to access the new Thingworx Navigate forum! ______________________________