cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

eSupport Portal site slow and often getting Server Error in '/' Application

Garnet

eSupport Portal site slow and often getting Server Error in '/' Application

Overall usability of the eSupport portal site has been terrible for the past weeks, if not months. The login page typically takes 30  seconds+ to log in and I'm often getting server error messages like "Server Error in '/' Application" when I try to open case links.

 

Capture.PNG

 

 

31 REPLIES 31

Re: eSupport Portal site slow and often getting Server Error in '/' Application

It seems related to data collection. It connects to facebook.com and woopra.com at login. The communication with woopra.com takes by far the longest. I hope PTC will address this very bad performance soon.

Re: eSupport Portal site slow and often getting Server Error in '/' Application

@mfgpartner The eSupport Portal site was down briefly (for less than an hour) yesterday but full service has now been restored.

@bfrandsen I have opened an internal case with our web team to investigate the performance issues you described.

Re: eSupport Portal site slow and often getting Server Error in '/' Application

Re: eSupport Portal site slow and often getting Server Error in '/' Application

Thanks @TomU, I have made the team aware of your thread too.

Re: eSupport Portal site slow and often getting Server Error in '/' Application

And today no search results returned.  Only "Sorry, something went wrong."

 

PTC,

Any estimate when it will be operational again?

Re: eSupport Portal site slow and often getting Server Error in '/' Application

sorry.JPG

Re: eSupport Portal site slow and often getting Server Error in '/' Application

Just tried too. Got the same response ("Sorry, something went wrong").

It definitely feels like this happens 1-2 days a month.

Re: eSupport Portal site slow and often getting Server Error in '/' Application

@jeffreyrwalker, @Invisigoth , @mfgpartner I have alerted our IT team to this issue and they are actively working on getting the service back up and running.

Re: eSupport Portal site slow and often getting Server Error in '/' Application

login_wait.pngTiming from Firefox2 minutes waiting for www.woopra.com to respond on requests.