cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Community Tip - You can subscribe to a forum, label or individual post and receive email notifications when someone posts a new topic or reply. Learn more! X

Creo 8. can not display edges when shaded

PI_6131154
8-Gravel

Creo 8. can not display edges when shaded

Hello!

I have a problem with the edges in shaded modus.

Circle is not round any more.

I have tested:

edge_display_quality very_high 

edge tess quality

also the preferences  the shade quality

Nothing changes.

Dou you have some advices for me?

 

Thank you!

8.jpg

 

www.pi-engineering.at
8 REPLIES 8


@PI_6131154 wrote:

Hello!

I have a problem with the edges in shaded modus.

Circle is not round any more.

I have tested:

edge_display_quality very_high 

edge tess quality

also the preferences  the shade quality

Nothing changes.

Dou you have some advices for me?

 

Thank you!

8.jpg

 


Hi,

please upload your model.


Martin Hanák

Model

www.pi-engineering.at

It happen after unbending

www.pi-engineering.at


@PI_6131154 wrote:

Model


Hi,

I do not see any problem.

MartinHanak_0-1633616767169.png

Tip: rename your config.pro to config.pro_renamed and test model behaviour.


Martin Hanák

How looks bended? 

 

www.pi-engineering.at
TomU
23-Emerald IV
(To:PI_6131154)

Looks fine to me too.

TomU_0-1633621392112.png

TomU_1-1633621423429.png

 

Settings that impact this:

TomU_3-1633621544055.png

 

TomU_2-1633621505957.png

 

StephenW
23-Emerald II
(To:TomU)

I have had massive creo performance issues with shade quality set to 10 (I currently have mine set to 3). I do not have issues with circles showing as segmented.

I see the "edge display quality" is where I get segmented circles but on both shaded and wireframe models.

I set the value as Martin recommended. Nothing.

But I thing, the part has something, because other parts are displayed ok.

 

Thank you!

 

www.pi-engineering.at
Top Tags