cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

creo launching problem

DavidKhan
Newbie

creo launching problem

I want to launch the Creo Element, it gives a busy symbol for few seconds,the program does not starts and goes away. What do I do? Is there any problem with config.pro or something else.I have window 7.


This thread is inactive and closed by the PTC Community Management Team. If you would like to provide a reply and re-open this thread, please notify the moderator and reference the thread. You may also use "Start a topic" button to ask a new question. Please be sure to include what version of the PTC product you are using so another community member knowledgeable about your version may be able to assist.
6 REPLIES 6

Re: creo launching problem

Hello David. This sounds like a compatibility issue. Is this the 1st time you installed the software or have you had it work successfully before?

Have you modified the default config.pro?

Re: creo launching problem

No i have used it before on the same pc and the same window 7 and havent edited any thing.

Re: creo launching problem

I might suggest an automatic driver update may have done this. Can you log a case with PTC Support?

You could try re-installing the software including the license server.

Is this the Elements Direct or Parametric?

Re: creo launching problem

it works on other PC's but not mine.all other softwares works fine.it is Parametric.

Re: creo launching problem

This is one of those mysteries that really needs an eye on it from customer support. I know there are a few bugs around texture decals and I have reported one that could be reproduced. Please log a case so PTC is aware of it.

Re: creo launching problem

Maybe you didnt install all needed files or have a bad setup. Compare the number of files from a working installation with yours. i had that problem once

Announcements