cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

MenuSelectedStyle does not work since TW6.6

Highlighted
Amethyst

MenuSelectedStyle does not work since TW6.6

Hi Guys,

I have used TW 6.5.3, I have tried 6.6 and now 7.0.1 both of which are having problem with styling.

MenuSelectedStyle does not work. It worked at 6.5.3. Now, no matter which style I use a selected SubMenu does not change. On the left side is what it looked like in 6.5 and on the right side is what it looks now (since 6.6, so far as I can tell). It kind a bothers me. Can anyone confirm this behaviour. Perhaps some workaround?

Thanks a lot guys.

8 REPLIES 8
Highlighted

Re: MenuSelectedStyle does not work since TW6.6

Just to check, are you missing that solid color or the border around it? The menu item on the second picture seems to be missing 'Line Color'; which is the border.

Highlighted

Re: MenuSelectedStyle does not work since TW6.6

OPC Panel and KAUB2G are both nested menus (submenus). If the are selected (expanded) a MenuSelectedStyle should apply. Exactly like its on that first picture. However since 6.6 this styl does not seem to be working at all. KAUB2G  + KAUB2G3 should like the OPC panel...Also there is no visible spacing between Menu icon and Submenu Icon.

My menu style definations are exported and imported, so there should be difference at all.

Highlighted

Re: MenuSelectedStyle does not work since TW6.6

Tomas, can you create a support case for this? I tried replicating the behavior, but was unsuccessful.

Highlighted

Re: MenuSelectedStyle does not work since TW6.6

I can and I will let you know.

I can provide StyleDefinations as well if you want...

Highlighted

Re: MenuSelectedStyle does not work since TW6.6

Alright, thanks Tomas. Uploading the StyleDefinitions would help as well.

Highlighted

Re: MenuSelectedStyle does not work since TW6.6

Case has been opened.

13001369

Highlighted

Re: MenuSelectedStyle does not work since TW6.6

Thanks, Tomas. I believe my colleague has picked it up, and is working on it. Once the case is resolved, would it be possible for you to update the thread on what the issue was? Or I could follow up with the case and post the resolution here if needed. I just thought it'll be easier for future references if we had the resolution here as well

Highlighted

Re: MenuSelectedStyle does not work since TW6.6

I keep the thread informed once I know something.

T.

Announcements

Thingworx Navigate content has a new home! Click here to access the new Thingworx Navigate forum!